به گزارش روابط عمومي اتاق تعاون استان خراسان رضوي؛ جلسه تعاوني ها و اتحاديه هاي متقاضي معين اقتصادي در استان خراسان رضوي با حضور رئيس و دبير اتاق تعاون، دبير نهاد مردمي اقتصاد مقاومتي استان، مديركل و معاونين اداره تعاون كار و رفاه اجتماعي خراسان رضوي و جمعي از شركت هاي تعاوني و اتحاديه هاي متقاضي در سالن اجتماعات اداره كل برگزار شد.
در اين نشست ابتدا رئيس اتاق تعاون استان ضمن ابراز خوشنودي از اجراي طرح مثلث توسعه اقتصادي - فرهنگي گفت: تعيين معين هاي اقتصادي از ميان نهادهاي عمومي و بخش خصوصي كه با ارائه طرحهاي اشتغالزا در مناطق روستايي، حاشيه شهرها و استفاده از خرد جمعي در تصميم گيري ها و ايجاد فضاي باز اقتصادي و فكري و حمايت از خلاقيت و نوآوري با تلاش بي وقفه در رفع موانع توليد و افزايش اطمينان به سرمايه گذاري و دست آوردهاي ارزشمند ديگري كه در هر يك از بخشهاي مختلف علمي، اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي، سياسي، خدماتي و بهداشتي طراحي و اجرا گرديده است به خوبي براي مردم عزيز و شرافتمند استان مشهود و آشكار گشته و مورد حمايت بخش تعاون مي باشد.
مديركل تعاون در ادامه گفت: در شرايطي كه كشور در آن قرار دارد بحث مباحث اقتصادي بسيار مهم است و همه ما در هر كجا كه قرار داريم بايد تمام توان و تلاش خود را مضاعف كنيم تا منشاء اثرات مثبتي در اين مسير باشيم.
وي افزود: بحث مردمي بودن اقتصاد و استفاده از سرمايه هاي خرد مردم بسيار مهم است به همين دليل بايد ضمن استفاده حداكثري از ظرفيت هاي بخش تعاون تلاش كنيم تا نگاه دولت محوري به مردم محوري تبديل شود.
سنجري گفت: هم اكنون نگاه و نگرش استاندار بر توانمند سازي مردم در مناطق دور افتاده و روستاها و تاكيد بر استفاده از ظرفيت هاي خرد مردمي است. امروز نگاه و نگرش همه بر اين باور است كه بايد در كنار هم باشيم و براي عبور از محدوديت ها و سختي ها مي بايست به مردم و بخش خصوصي ميدان داده و از سرمايه هاي خرد مردمي استفاده كرد.
مديركل اداره تعاون اظهار داشت: تمام اهداف در فرآيند و بحث مثلت توسعه اقتصادي و فرهنگي استان تعاون است و تعاون يعني مردم، عدالت اجتماعي و توجه و تمركز به مناطق روستايي، در اين طرح تعاوني ها به عنوان معين اقتصادي بايد به عنوان مصاديق عيني وارد عرصه شوند ما بايد سهم و نقش خودمان را خوب ايفا كنيم چرا تعاوني ها نقش بسزايي در تحقق اقتصاد مقاومتي دارند و توجه بيشتر به جايگاه تعاونيها و نقش آنها ميتواند در تحقق اين طرح موثر باشد.
علي اكبر لبافي دبير نهاد مردمي اقتصاد مقاومتي خراسان رضوي نيز در سخناني گفت: امروز يك اميد و حركت جديدي در استان بوجود آمده است اين حركت يك رقبت جديد و يك نگاه جديد است و اميدواريم بخش تعاوني ها نيز در اين طرح وارد شوند.
ما در يك شرايط سخت اقتصادي قرار گرفته ايم و وقتي قوانين و مقررات منطبق با شرايط نيست براي عبور از اين مرحله همه بايد تلاش كنند تا همچون گذشته دشمن نتواند به مقاصد خود دست يابد.
وي در اين جلسه ضمن بيان طرح مثلث توسعه اقتصادي و فرهنگي استان گفت: اين طرح مبتني بر اقتصاد مقاومتي، مشاركتي، در سايه اركان حكومت با فعالان اقتصادي بخش خصوصي است و به عنوان اصلي ترين برنامه عملياتي استان براي عبور از شرايط تحريم و مديريت سپرده ها و منابع داخلي، هدايت نقدينگي به سمت توليد، خلق ثروت، توانمند سازي و افزايش سرانه هاي درآمدي است.
وي افزود: در اين طرح اركان حاكميت تفاهم كردند برخي از موانع و مشكلات را تسهيل گري و روان سازي كنند تا يك هم افزايي بوجود آيد.
لبافي هدف اين طرح را استفاده موثر و كارآمد از ظرفيتهاي موجود نظام در هر سه قوه مقننه، مجريه و قضائيه نهادهاي عمومي شامل ائمه محترم جمعه و ... و بخش غير دولتي به منظور ايجاد هم افزايي و هماهنگي بيشتر در پيشبرد اهداف اقتصاد مقاومتي و كاهش بروكراسي به استناد ظرفيت هاي قانوني موجود دانست و اعلام كرد:امروز يك اميد و حركت جديدي در استان بوجود آمده است اين حركت يك رقبت جديد و يك نگاه جديد است و اميدواريم بخش تعاوني ها نيز در اين طرح وارد شوند اميدواريم شما كمك كنيد تا يك اتفاق خوب رخ دهد و در شرايط اكنون بايد مردم را در روستاها توانمند كنيم تا شرايط كسب و كار فراهم شود.
شايان ذكر است در اين جلسه هر يك از شركت هاي تعاوني متقاضي سوالات و نظرات خود را مطرح و علاقه مندي خود را در جهت حمايت و ورود به اين طرح بيان داشتند.