با صدور پيامي؛ رياست اتاق تعاون استان، مردم را به حضور حماسه آفرين در راهپيمايي روز قدس دعوت كرد. 1398/03/09

مهندس مجتبوي رياست اتاق تعاون استان، با صدور پيامي از اقشار مختلف ملت حزب الله ايران اسلامي به ويژه تعاونگران محترم استان به حضور حماسه ساز و تاريخي در راهپيمايي يوم الله روز قدس دعوت به عمل آورد و اعلام كرد كه در اين مقطع تاريخي، چشم جهانيان به تحولات جهان اسلام دوخته شده است.

 

به گزارش روابط عمومي اتاق تعاون خراسان رضوي، در متن اين پيام آمده است:

 

بسم الله الرحمن الرحيم

روز قدس، روز اسلام است. (امام خميني (ره))

 

خداوند متعال را شاكريم كه بار ديگر توفيق حضور در راهپيمايي يوم الله روز قدس را نصيب كرد تا در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به فرمان تاريخي معمار كبير انقلاب اسلامي و مقام عظماي ولايت لبيك گفته و در روزهايي كه ويژه همدردي با نيازمندان و محرومان مي باشد، با مردم ستمديده و مظلوم فلسطين اعلام همدردي نماييم.

روز قدس تجلي عزم راسخ و آرمان خواهي مستضعفين در كارزار نبرد با مستكبران و تبلور پيروزي ملت مظلوم فلسطين مي باشد.

اينك كه به لطف خداوند متعال با بيداري ملت‌ها خانه‌هاي پوشالي استكبار در حال فروريزي است، رهبري جامع و خردمندانه حضرت آيت اله خامنه اي، تمامي توطئه‌هاي آمريكا و رژيم صهيونيستي را نقش برآب نموده است.

از عموم مردم شريف و ظلم ستيز ايران اسلامي بويژه تعاونگران محترم استان كه همواره در صف مقدم حق طلبي و عدالت خواهي بوده اند دعوت مي‌كنيم تا با حضور منسجم و متعهدانه خود در راهپيمايي سراسري روز جهاني قدس، دشمنان آرمان‌هاي بلند انقلاب اسلامي را بيش از پيش نا اميد كرده و عظمت فرياد استكبارستيزي و مقاومت ملت‌هاي مظلوم را پرطنين سازند.

.